Top
Over Tripico

Waarom Colombia de ideale huwelijksreis bestemming is

Hola!

Vele mensen zijn op zoek naar de ideale bestemming voor hun huwelijksreis. Daarom schrijf ik deze keer wat meer over waarom Colombia de ideale huwelijksreis bestemming is.
Jullie huwelijksreis is dan ook een heel belangrijke reis. Het moet een mooie combinatie zijn van romantische en avontuurlijke uitstappen.

Eventjes dit voor ik verder ga met de blog:
Als je nog niet hebt besloten om naar Colombia te reizen en je hebt veel vragen, laat ons je dan helpen. Wij zijn experts en kunnen samen de reis van uw dromen samenstellen.
Neem hier contact op met Tripico.

Zo nu kunnen we verder met de blog 🙂

1. De perfecte combinatie

Het mooiste aan Colombia is de variatie tussen de verschillende landschappen.
Als alle prachtige plekken op aarde muzieknummers zijn dan is Colombia het “Best-off”-album. Het ene moment denk je dat je in de velden van Japan bent, het volgende in de Oostenrijkse Alpen, dan weer aan het prachtige blauwe water van de Malediven en in de Braziliaanse Amazone.
Het is deze variëteit die ervoor zorgt dat je van de ene verrassing in de andere valt. Van jungle tot de witte stranden, van de hoge besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada de Santa Marta tot safari’s in Los Llanos.

2. De perfecte locatie voor leuke kiekjes

Bij die prachtige landschappen horen natuurlijk de beste foto’s. Naast de obvious gemaakte fotolocaties (daar ben ik zelf geen grote fan van) vind je heel veel plekken in het midden van de natuur waar je de perfecte foto kan nemen. Ook dorpen en steden zoals Barichara, Cartagena, Guatape, Salento, Filandia, etc… zijn absoluut adembenemende bestemmingen met hun prachtige architectuur en kleurrijke straten.
Plaats teveel in jouw baggage? Neem dan jullie trouw outfits mee en neem de trouwfoto’s waar je van droomt. Met Tripico kunnen we jullie trouwens helpen met het vinden van de ideale trouwfotograaf in Colombia.

Huwelijksreis in Colombia
over tripico

3. De meest romantische locaties

Mooie landschappen en leuke foto’s zijn mooi meegenomen maar in de eerste plaats wil je natuurlijk ook romantisch samenzijn.
Ook daarvoor heeft Colombia alles wat u maar kan wensen. Een heerlijke massage op het strand, een bubbelbad met uitzicht over het magische Andes-gebergte, een romantisch diner, en nog zoveel meer.
De Colombianen zorgen er met hun behulpzaamheid voor dat jij de perfecte huwelijksreis hebt waarin niks ontbreekt.
Colombia is ook een land dat nog niet overlopen wordt door toeristen waardoor u op vele locaties nog een echt persoonlijk moment kan beleven.

4. Helemaal niet zo duur

Door de gunstige stand van de Colombiaanse Peso tov de Euro is het ook helemaal geen duur land om te reizen. Accommodaties, activiteiten en eten kan je er vinden aan verrassend lage prijzen en je krijgt er veel voor terug.
Ook vliegtuig tickets hoeven niet persé zo duur te zijn. Wanneer je de juiste periode uitkiest kan je die dan ook voor een relatief klein bedrag vinden.
Wil je meer info over de prijs van een reis naar Colombia, contacteer ons dan door hier te klikken. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u om een reis samen te stellen binnen uw budget.

KORTOM:
Colombia is absoluut de perfecte bestemming voor uw huwelijksreis. Er zal u niks ontbreken op jullie speciale reis
.3

Bedankt om dit artikel te lezen en ik hoop dat ik jullie een beetje meer heb kunnen bijleren over Colombia.

Groetjes, Ana Maria


Was deze informatie over huwelijksreizen in Colombia nuttig?
Heb je iets anders gehoord? Laat het ons weten in de comments.

Zin om naar Colombia te gaan?

Lees meer over Colombia:

Abonneer op onze nieuwsbrief

Nieuwe data voor groepsreizen, speciale aanbiedingen en laatste blogposts

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply:

Language